Bästa Josefin & Vanja ❥
 
Sjukstugan fortsätter.. Därför har jag nu beslutat mig för att ta sällskap utav dessa två powerkvinnorna här hemma för att få lite pepp! Ja, ett nytt avsnitt utav deras fräääsiga podd "Josefin och Vanja" är ute och jag kan knappt bärga mig. Ni som följer dem förstår säkert vad jag pratar om men för er som inte tagit er tiden till att lyssna till dessa två inspirarerande, as coola och bara galet häftiga kvinnorna borde se till att göra det nu. På momangen! Dessa två vågar och ta i så de nästan går aaav när det kommer till att följa sina drömmar. De kör fullt ut, lyfter upp varann (och andra) och bara är så där jäkla GIRLPOWER-grymma som fler kvinnor borde vara. Två individer som jag känner igen mycket av mig själv i på olika plan, vilket gör att jag får bränsle till att skrida mina drömmar till verket när jag lyssnar på deras avsnitt.. Åh, så mycket kärlek! 
Behöver du pepp och inspiration? | Klicka in här | för att ta del av ovanstående och mycket mer därtill ❥
 
Och tjejer - YOU ROCK!! 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
4 grymma tips för att bli av med förkylningen!
En rolig helg som för min del avslutades med feber och en förkylning som heter duga. Jag ligger nerbäddad och känner att det gärna snart kan få vara över.. Jag tänkte dela med mig utav mina 4 bästa tips för er där ute som är, eller kommer bli förkylda någon gång under höstrusket; 
 
 

1. Shotta ingefära! Snacka om att jag saknar min fd juicecentrifug.. Den var en räddare i nöden många gånger och jag lyckades få till både den ena och andra hälso-super-duper-juicerna med hjälp av den! Det bästa kan dock ha varit dessa förkylnings-killer shotsen! Gjorda på ren ingefära toppade med lite citronjuice. En brännande bakterie dödare helt klart <3 Och nej - du behöver inte äga en centrifug, ingefärashots finns äntligen här och var. Mitt hetaste tips; Juiceverket!
 

2. Mata kroppen med nyttigheter! Berika din kost med mörkgröna blad så som grönkål och spenat, färska frukter och ät en massa härliga sallader. Kroppen behöver en extra vitaminboost, så se till att ge din kropp det den behöver för att kunna friskna till snabbare. 
 
3. Passa på att sova. Sov och låt kroppen återhämta sig - oavsett hur uttråkad du är så är det inte riktigt läge till att storstäda varken garderoben eller hushållet. Se till att VILA. 
 

4. Drick vatten! Febersvettningarna på nätterna har gjort att kroppen förlorat vätska. Teét som du dricker är bra men kom också ihåg att det är väteskedrivande.. Så de där hink-vis med kopparna du fått i dig, borde sköljas ner med vanlig hederligt H2O. Kroppen behöver hjälp på traven för att behålla sin vätskebalans. Samt för att "skölja ur kroppen" på diverse slaggprodukter.
 
Håller tummarna för att det här är över snart. Hälsningar en snorig Jamie.
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Weekend behavior ★
 

Hello Friyay, I´m soooo ready for you! 


Celebration of my bff is coming up ★

Dress BIKBOK | Shoes London | Earrings Caroline Svedbom

Hej älskade helgen! Idag är det ingen vanlig dag utan det är världens bästa väns födelsedag!! Så det är en celebration weekend coming up. Det kommer bli så kul att äntligen få byta ut träningstightsen mot klänning, umgås med fina männsikor, fira & dansa så fötterna värker.. Men, vi börjar helgen med en mysig födelsedagsmiddag ikväll <3 Puss, J
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FILM AUDITION
Bild lånad av Lisa Höök.
 
Att få börja dagen med att kliva in i STRIX Televisions hiss, påväg upp för att gå på en film audition - var en höjdare! Adrenalin kick deluxe..
Jag blev kontaktad förra veckan och fick frågan om jag vore intresserad av en audition och då jag förälskat mig i rörlig bild så var svaret ett solklart Ja! Det handlar om en statist/bi-roll, vilket innebär babysteps in i filmbranschen om jag får det, haha. Det var minst sagt en häftig upplevelse. Jag fick gå in i ett rum och gräva fram känslor som stod nedskrivna på ett papper och leverera enligt manus som jag fick i handen 30 sekunder innan kameran rullade. Press, känslor och adrenalin. Men framför allt lycka. Jag älskar sånthär och tycker jag är rätt cool som ändå vågar ta för mig! Att våga tro på att jag grejar saker som jag inte egentligen har så mycket kunskap om, utan det handlar mest om att våga tro att man kan, så kan man. Jag gjorde mitt yttersta och hoppas att det tar mig hela vägen. Jag lovar att hålla er uppdaterade..
 
Så annars då? Jo tack. Idag blev jag ännu en gång påmind om att ens drömmar är nåbara. Fortsätt kämpa. Ge aldrig upp. Oavsett hur stor eller liten drömmen är. Så länge du andas har du chansen att fånga dem.. Och kom ihåg; du är cool om du vågar satsa på dig själv! Puss & Kram Jamie
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
HAPPY DAYS ★

Frukost-peppen på söndagar är inte nådig!


Älskar mitt nya porslin som jag föll handlöst för när jag besökte Indiska för inte så länge sedan.. (Ni som följer snap fick ju bevittna kärleken som infann sig i butiken..) 


HAPPY DAYS ★ Denna underbara kudden hittar ni här (Klick!) 

 
Efter åtta dagar jobb i rad så är det otroligt härligt att få vakna upp utan väckarklocka, ta dagen som den kommer och bara njuuuta! Sunday feelings deluxe. 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg