AVSNITT 1 - Mina tankar
Jag & min roomie Semah ★
Den ursnygga It Girls backdropen

En liten snappis från första inspelningsdagen!! Lyckan var total ♥
 
Jag tänkte dela med mig utav mina tankar kring Avsnitt 1 av It Girls idag. För er som inte hann titta på det så valde jag att vänta ut, så att jag inte spoilade det för någon.. Nästa avsnitt kommer nämligen ut imorgon!!
_______________________________
 
Som ni vet så väntade jag hela förra onsdagen med att titta på det första avsnittet av It Girls, ända tills jag kom hem efter jobbet. Vilket var väldigt sent. Jag hade styrt upp det med några härliga tjejer och ja vi satt minst sagt fastbänkade framför tv:n (tack vare HDMI sladden) och var mer än redo. 
 
Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Jag var nervös. Samtidigt så otroligt taggad på att äntligen få se det hela! När vi trycker på Play och sedan får höra fantatsiska Salem inleda med att säga att hon rekomenderar att ta risken att kliva utanför sin comfort zone för det är det där händer.. Då rös jag i hela kroppen och var nära till tårar. Jag visste ju att det var just precis det jag hade gjort när jag klev in i det här äventyret.. 

Att få se alla tjejerna, inspelningen, ja - allt, fick mig att LÄNGTA TILLBAKA! Jag hade så otroligt kul den veckan. Från allra första sekunden! Att få stå framför kameran fick mig också att känna - Yes, det är detta jag ska göra! Detta ska jag se till att göra mer av i mitt liv. Det hoppas jag syntes också. (Alltså att jag älskade det, haha!)
Sedan att få se mig själv inspelad var ju lite mer annorlunda.. Som jag berättade i | det här inlägget så att få höra mig själv tala om för världen där ute om min bakrund gav mig starka reaktioner första gången jag fick se det klippet. I onsdags satt jag stolt. Jag gjorde det. Tänk att jag gjorde det för alla oss maskrosbarn. Jag är med och tvättar bort en skamstämpel som ska ryka all världens väg. (Det finns en anledning till att maskrosen är den enda blomman som växer genom asfalt..) Det fanns en mening med att jag fick stenen att falla från mitt bröst just där. Jag lovar att jag ska ta det till mig, göra något bra om det och lyfta frågan fler gånger. Det finns en mening med att just jag blev stark..

Peppen av att jag är utvald till 1 utav 6 tjejer för det här kändes så starkt i bröstet när jag såg klippet. Tacksamheten över att få ha träffat dessa amazing womens är enorm. Skratten ekade i mig långt efter att avsnittet var över. Sist men inte minst - nervositeten över första utmaningen gjorde sig påmind..

Ja - berätta, vad tyckte du om avsnittet? Taggad på morgondagens avsnitt?! 
___________________

(Jag vill passa på att tacka ALLA som gett mig fina komplimanger om min insats!! YOU ROCK MY WORLD!)
 Vilken jäkla grej!
PUSS 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
XOX GOTHENBURG

| Sneakpeek på en dagens som kommer senare. |

En kärleksfull och alldeles underbar snabbvisit i götet har nu kommit till sitt slut. Det är med blandade känslor som jag nu sitter på tåget och inser hur mycket jag älskar att komma "hem". Hem till bästkusten. Träffa vänner. Bästa vännen. Och hennes familj. Jag vet dock att så fort jag stiger av vid Stockholms central om några timmar, så fylls jag av glädjerus av storstadspulsen, mitt fina Stockholm, min älskade stad. Däremot så undrar jag ibland varför Sverige måste vara så avlångt <3
 
 
Göteborg, jag älskar & saknar dig redan. But Honey* - I´m coming home!! (*Sthlm). XOX
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
GBG - I´m on my way★

Lördagen startade med ett svettigt pass på gymmet! 

Och om du vill va lika glad som mig en lördagsmorgon, kika in det här!
 
Hej godingar! Visst var det inte bara min lördagsmorgon som startades på gymmet? Eller? Just nu sitter jag på tåget som strax anländer till Göteborg! Ingen är gladare än jag, då jag äntligen ska besöka goa, gláa Götet igen. Min bästa vän har fyllt år och idag ska det firas! Solen verkar skina så det här kommer bli fantastiskt.. Woopwop! Vi hörs från bästkusten, Puss!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Blooper - "Muffen åker av" ★
 
Well, de första sekundrarna efter att jag & Semah träffades för första gången och när vi precis skulle börja filma så lyckades jag tappa muffen.. Ja, se själva i bloopern kamerateamet fångade! haha! ★
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BRAKFRULLE ❥
Breakfast heaven 

Finaste Line 

Brakfrulle på Nybrogatan 38 en fredag för inte allt för länge sedan 
 
Fredagstips: Boka in en superduper härlig brakfrulle på favoritstället! 

Fira in helgen på bästa sätt. Finns det någon bättre start en fredagsmorgon? Trotts att jag alltid jobbar lördagar och min helg inte riktigt tar fart förrens lördagseftermiddagen, så finns fredagspeppen alltid här. De känns som om mänskligheten går in i ett mys-mode och är allmänt mer avslappnade och gladare än vanligt. Att då boka in en frukostdejt med dina vänner gör att myset börjar ännu lite tidigare och du förlänger helgen lite extra... 
 
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg